Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Geberit AquaClean douchewc roadshow

Geberit AquaClean douchewc roadshow


Water is onmisbaar in onze dagelijkse lichaamsverzorging. Het reinigt, verfrist en geeft een uniek gevoel van welbevinden. Daarom kiezen steeds meer mensen ook voor een natuurlijke en frisse reiniging met water op het toilet. Vanaf nu kan iedereen het frisse gevoel van Geberit AquaClean douchewc's uitproberen; de exclusieve AquaClean Truck rijdt vanaf 18 mei t/m 17 juni door Nederland. De Truck is onder andere uitgerust met een showroom en twee werkende douchewc's. Bovendien vertellen de medewerkers graag alle ins en outs over het reinigen met water. Bezoek de Truck en ontdek het net gedouchte gevoel van een AquaClean.

Weldadig water

Water geeft ons het unieke gevoel van frisheid. We wassen onze handen als deze vies zijn, we douchen dagelijks, we poetsen onze tanden met water en ga zo maar door. Tijd om ook ons onderlichaam natuurlijk en hygiënisch te reinigen met water na ieder toiletbezoek. Met de Geberit AquaClean douchewc voel je je na het toiletgebruik net zo fris als na het nemen van een douche. Dit geeft je de gehele dag een schoon gevoel en meer zelfvertrouwen.

De ene straal is de andere niet

Wie zich oriënteert op een douchewc ontdekt dat de ene waterstraal de andere niet is. De AquaClean Truck geeft bezoekers de mogelijkheid met de handen het verschil te voelen tussen een gewone waterstraal en de unieke, vederzachte WhirlSpray douchestraal van de AquaClean modellen. De WhirlSpray straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, terwijl de straal tegelijkertijd zacht aanvoelt. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc's van Geberit.

Roadshow

Om veel mensen kennis te laten maken met het reinigen met water, toert de Geberit AquaClean Truck dit voorjaar, van 18 mei tot en met 17 juni, door Nederland. De Truck is te vinden op diverse evenementen, zoals Cuisine machine in Vlissingen, de Tong Tong Fair in Den Haag, het Italië evenement in Haarzuilens, RTL Healthyfest in Zeewolde en het tennisevenement Libéma Open in Rosmalen. De diverse data en meer informatie is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl/roadshow.

AquaClean-Mera-Comfort-chrome