Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Globo Peastum sanitair in z'n elegantste vorm

Globo Peastum sanitair in z'n elegantste vorm
Globo Paestum, een concept van elegantie, subtiel en absoluut chique, een combinatie van de zorgvuldige balans tussen het verleden, met klassieke motieven, en de tijdloze toekomst.
Het nieuwe Globo Paestum programma wijkt af van de vorm om een lifestyle-badkamer te definiëren die vol is van charme en hernieuwde frisheid om een perfecte samenhang van styling te behouden door de jaren heen. Een rijkdom van de materialen, verfijnde lijnen en gewilde garnituren staan voor een scala aan oplossingen om de badkamer te voorzien van een rijke en exclusieve sfeer met kostbare en bijzondere materialen als de belangrijkste spelers.

Er zijn twee verschillnde stijlen in de nieuwe Globo Paestum collectie.
Op de eerste plaats, met meer energetische invloeden, een interpretatie van de klassieke badkamer met een voorliefde voor de verfijnde, chromatische contrasten van verchroomd metaal met de link naar de zachtheid van de lijnen van de badkamer en de wastafels met verticale rode vormen, een badkamer die vol is met vitaliteit, met een hedendaagse verstrekkendelijke stijl gemaakt van elegantie.

De tweede oplossing is in de natuurlijke, warme kleuren van passementwerk, subtile lijnen interpreteren het oppervlak, en onderstreept met name tactiele sensaties. Een complete en stilistisch samenhangend ontwerp voor de badkamer, een ruimte met een eigen geschiedenis, ervaren met stijl en kostbaarheid van materialen.

Globo documentatie