Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Villeroy & Boch badkamer La Belle

Villeroy & Boch badkamer La Belle
Met de vorming verwijst de unieke collectie LA BELLE naar romantiek in een sfeervolle context. Het gebruik van sensuele details is daarbij meer dan allen een stijl – hun harmonische samenspel vormt de ziel van de collectie en levert een buitengewoon indrukwekkend design op.

 

Het vrijstaande LA BELLE bad is de perfecte plek om bij te komen van de dagelijkse drukte. De vrijstaande armatuur benadrukt de elegante vormgeving van het bad, dat gemaakt is van hoogwaardig Quaryl ® . Een uiterst exclusief wellness gevoel biedt het LA BELLE bad als inbouwvariant met de whirlpoolsystemen ULTIMATE FITNESS en WHISPER – een uitnodiging om te relaxen en te genieten.

Door zijn consequente vormgeving mag LA BELLE zich met recht een designbad noemen. De elegante gebogen lijnen van het bad komen perfect terug in het ontwerp van closet en bidet. Dankzij het nieuwe bevestigingssysteem SUPRAFIX is het closet uitzonderlijk gemakkelijk te. Ook buiten de badkamer straalt LA BELLE een onmiskenbare elegantie uit en kan door het exclusieve design harmonisch naar aangrenzende vertrekken overgebracht worden: een perfecte uitbreiding van het LA BELLE meubelprogramma is de kaptafel met lade, geïntegreerde verlichting en bijpassend met fluweel beklede kruk – hier komen de decoratieve afwerkingen terug in de vorm van fijn borduursel.

   
Duitsland: Villeroy & Boch AG
Postfach 1120
D 66688 Mettlach
Tel: +49 68 64 - 81 - 0
www.villeroy-boch.com
Nederland: Villeroy & Boch Wellness bv
Savannahweg 25
3542 AW Utrecht
Tel: 030 2473400  -  Fax: 030 2473499
www.villeroy-boch.com