Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder
  Firma:
Adres:

Tel:
Email:
Website
  Wiesenekker
Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen
020 737 10 27
info@wiesenekker.nl
www.wiesenekkerbadkamers.nl
 
  Openingstijden:
Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

terdag

 


08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
10.00  - 16.30
 

Badkamer Culemborg

Een ruime badkamer met aan één zijde een schuin aflopende wand die vaak gebruikt wordt om een bad onder te plaatsen omdat men bij een ligbad voldoende heeft aan de ruimte die nodig is om goed in en uit het bad te kunnen stappen. De badombouw waarin het ligbad van Sealskin model Senso is ingebouwd is voorzien van tegels met een houtnerfmotief van de Italiaanse firma Rex serie Abiska kleur Ebano die ook op de vloer en voor het wastafelblad gebruikt zijn. Deze zijn leverbaar in zeer veel verschillende maten waardoor men mooie en afwisselende combinaties kan maken. De witte wandtegels in de maat 33x97 zijn van Keraben, serie Blancos. Voor het kraanwerk bij het bad tekent het Italiaanse bedrijf Treemme. De handdouche met verzonken doucheslang en de ingebouwde badmenkraan, die het bad vult via de Hansgrohe Exafill, zijn uit de serie Formula.


 
 
Een ruime inloopdouche die afgeschermd wordt door een maatwerk glazen douchewand, de transparantie hiervan geeft de badkamer een ruimtelijke beleving die nog versterkt wordt door de strakke lijnen en minimalistische inbouwkranen. Voor het aangenaam douchen wordt gezorgd door een douchekop met glijstang van Hansgrohe Air en een inbouwthermostaat Vela van Treemme. Een in het oog springende douchevloer gelegd met Stone Pebbles van Terre d’Azur die aangenaam aanvoelt op blote voeten en altijd voor voldoende grip zorgt. Aan de muurzijde is de 140cm lange I-drain douchegoot geplaatst die door zijn lengte iets bijzonders toevoegt.

Bij het toilet ziet u het bedieningspaneel Argos behorende bij een inbouwreservoir van Wisa. Een hoekig wandcloset van Duravit model Vero en de bijbehorende softclosezitting worden enigszins aan het oog onttrokken door een betegeld scheidingsmuurtje wat zorgt voor een intiem hoekje.

Op het, over de volledige lengte van de badkamer doorlopende betegelde wastafelblad, is een inbouwwastafel van 120cm uit de collectie 2nd Floor van Duravit met twee kranen van Treemme Formula geplaatst. Een strakke spiegel (120x40) met ingebouwde verlichting, inclusief dimmer, maakt het badmeubel echt af. Tussen de deur en het meubel ziet u tenslotte nog de witte badkamerradiator Niva van Vasco die eigenlijk bestaat uit één vlakke plaat met verborgen bevestiging en een handdoekrek.