Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder
  Firma:
Adres:

Tel:
Email:
Website
  Wiesenekker
Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen
020 737 10 27
info@wiesenekker.nl
www.wiesenekkerbadkamers.nl
 
  Openingstijden:
Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

terdag

 


08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
10.00  - 16.30
 

Badkamer Veenendaal

Een badkamer die een warme en klassieke uitstraling heeft maar daarnaast ook gewoon tijdloos mooi is. De combinatie van ontwerp, gebruikte materialen en de wijze waarop deze zijn toegepast heeft hier voor een erg fraai resultaat gezorgd waarbij het gebruiksgemak niet uit het oog is verloren.

 


 
 
De warme uitstraling komt mede tot stand door het gebruik van op kleur gebrachte leemstuc voor de wanden die niet direct contact kunnen maken met water. De andere wandgedeeltes, zoals het bad- en douchegedeelte en direct boven de wastafels, zijn voorzien van dezelfde banen natuursteen als op de vloer is aangebracht. Ook de plinttegels zijn van hetzelfde natuursteen terwijl voor de overgang van wand naar plafond is gekozen voor een plafondplint van gips.
Het wastafelmeubel is 250cm breed en is opgebouwd uit ladeblokken en een console uit de serie Happy Day van Duravit. De afwerking is in Amerikaanse notelaar. De ovale waskommen, waarvan de vorm aan kiezelstenen doet denken, heten Ciottolo en zijn eveneens afkomstig van Duravit. Voor de designklassieker onder de kranen, zo mag je de kruisgreep inmiddels wel noemen, tekende Dornbracht met de Tara serie. Spiegel met inbouwverlichting en dimmer, ook leverbaar als maatwerk, is afkomstig van Minetti.
Een ruime inloopdouche, toegankelijk vanuit beide kanten, vormt als het ware één unit met het bijna vrijstaande bad Foster van Hoesch. De viergats badmengkraan met verzonken handdouche is eveneens afkomstig uit de serie Tara van Dornbracht. Een met antikalk behandelde glazen douchewand en een betegeld muurtje vormen samen de scheiding tussen bad en douche. Aan de binnenzijde van het muurtje zijn nissen gemaakt waar o.a. doucheschuim en shampoo in weggezet kunnen worden. Naast een regendouche vanuit het plafond is de inloopdouche ook voorzien van een glijstang met handdouche en een thermostaatkraan met losse omstelling. Voor de waterafvoer werd gekozen voor een 180cm lange douchegoot van I-drain. De inbouwspots, die voor een zeer sfeervolle verlichting zorgen, zijn van het Italiaanse bedrijf Leonardo.
Het separate toilet is identiek aan de badkamer uitgevoerd. Wandcloset (Duravit, serie III), met een softclose zitting, en fonteintje met sifonkap (Duravit, serie II) zijn ontworpen door Philippe Starck. Voor de vervolmaking zorgt ook hier de fonteinkraan van Dornbracht Tara.