Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder
  Firma:
Adres:

Tel:
Email:
Website
  Wiesenekker
Achterbergsestraatweg 128
3911 CX Rhenen
020 737 10 27
info@wiesenekker.nl
www.wiesenekkerbadkamers.nl
 
  Openingstijden:
Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

terdag

 


08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
08.30  - 12.30
13.00  - 17.30
10.00  - 16.30
 

Badkamer Wageningen

Een badkamer met een binnenruimte van 260 x 289 cm die door het schuin oplopende plafond en de bijzondere lichtinval door de twee kleinere ramen erg ruimtelijk aanvoelt. Opmerkelijk is ook de betegeling met een donkere tegel die op meerdere plaatsen tot halverwege de wand doorloopt terwijl de hoge wand in zijn geheel bedekt is door een lichte tegel. Een sfeervolle en comfortabele badkamer met alle benodigde voorzieningen.


 
 

Het badkamermeubel is samengesteld uit materiaal van verschillende fabrikanten. De onderkast heeft twee lades in gefineerd teakhout en is afkomstig van de firma Assenti.

Het wastafelblad is een ter plaatse gebouwde constructie die vervolgens is betegeld met dezelfde donkere tegels die ook zijn gebruikt op de wand en de vloer. Daarop ligt een wastafel van Duravit, 120 cm breed uit de serie Second Floor. Voor de inbouw wastafelkranen is gekozen voor Italiaans design van Treemme, serie X-change. Al het gebruikte kraanwerk in deze badkamer, inclusief de bedienpanelen voor de toiletten, hebben een finish van Brushed Nickel. Als laatste de spiegelkast, uitgevoerd met schuifdeuren en, net zoals de gemonteerde zijplankjes, gemaakt door Assenti.

 

Duravit tekende ook voor het ligbad Paiova. Een bijzondere vormgeving die baden met zijn tweeën prima mogelijk maakt maar tegelijkertijd ook voldoende ruimte in de badkamer zelf overlaat. De bijpassende hoofdkussens zorgen voor comfort en daarmee dus voor relaxend baden. Het ligbad wordt gevuld via de badoverloop zodat er slechts behoefte is aan een thermostatische inbouwkraan met omstelling en een verzonken handdouche op de badrand. Een minimalistische combinatie van uitvoering en vormgeving met materialen uit de serie X-change van Treemme.

 

Omdat de inloopdouche in zijn geheel is opgebouwd uit betegelde wanden en vloer ontstaat er veel vrijheid t.a.v. de maatvoering en wijze van indelen. In dit geval is er een betegeld planchet en een zitje in het ontwerp meegenomen. Voor het douchen kan men kiezen uit een  hoofddouche of de douche/glijstang combinatie. Deze zijn, net zoals de inbouw thermostaatkraan met omstelling, ook weer uit de serie X-change van Treemme. De douchegoot is van het merk I-drain.

 

Het toilet gedeelte is opgebouwd met inbouwmaterialen van Grohe en voorzien van een bedieningspaneel Skate. Het wandcloset en toiletzitting met softclose zijn van Duravit uit de serie Philippe Starck3. Naast het toilet is een Vasco radiator Niva gemonteerd die door zijn verborgen bevestiging oogt als een strakke plaat.

 

De vloertegels (en een gedeelte wand) Format Black komen uit de fabriek van Atlas Concorde en zijn door hun enorme diversiteit in maten, kleuren en uitvoeringen voor zeer veel doeleinden geschikt. In deze ruimte zijn bijvoorbeeld donkere wandtegels aangebracht in de maat 30x120cm. De lichte wandtegels Forum Blanco van Keraben hebben als maat 32x96cm.

Tussen de tegels in de nissen achter het bad en in de douche is een LED slang als verlichting aangebracht die ten tijde van het maken van de foto’s helaas niet was ingeschakeld.