Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Ultra Onici, met doorschijnend vermogen

Ultra Onici, met doorschijnend vermogen

De uitzonderlijkheid van een luxueuze uitstraling die, in combinatie met de bijzondere afmetingen, het op excellente wijze mogelijk maakt om oppervlaktes te bekleden. Zo omschrijft het Italiaanse Ariostea haar nieuwe collectie van tegelplaten, Ultra Onici. Leverbaar in verschillende maten waaronder een indrukwekkende 120 x 240cm.

De technische prestaties van het materiaal komt tot uiting in de harmonie van het gepolijste onyx en de minimale dikte van slechts 6mm. Door deze geringe dikte en het hiermee gepaard gaande geringe gewicht, is het niet alleen mogelijk om wanden en vloeren te bekleden maar ook andere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld meubels.

Ook maakt de extreem verminderde dikte, in combinatie met de geavanceerde Ultra-technologie, het mogelijk om een licht door de Onice Ultra platen heen te laten stralen. Hiermee ontstaan niet alleen creatieve mogelijkheden voor een sfeervolle achtergrondverlichting maar voor commerciële omgevingen ook zeer praktische. Aanduidingen zoals; sanitaire voorzieningen, het laten oplichten van (vlucht)routes in de vloer of etagenummering liggen voor de hand, maar de toepassingen worden slechts beperkt door de inventiviteit.

ONICE-BEIGE-02-BIG

ONICE-BIANCO-EXTRA-02-BIG

ONICE-BIANCO-EXTRA-04-BIG

Ariostea documentatie