Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Caesar Gate, hedendaagse architectuur

Caesar Gate, hedendaagse architectuur

Caesar Gate, een nieuwe tegel met een groot oppervlak voor hedendaagse architectuur. Plannen met stijl is nu mogelijk dankzij Gate, de groot formaat tegels zijn gemaakt voor ontwerpers die het interieur met behulp van high-performance materiaal willen personaliseren. Het grootste formaat van deze keramische tegels bieden 1.125 m² oppervlakte, voor een bijzonder effect en een visuele continuïteit met enorme impact. Het nieuwe formaat van 75x150cm breidt de ruimte uit, verhoogt het volume en versterkt het creatieve potentieel van hedendaags design.
Gate bezit een eigentijds oppervlak en biedt architecten en ontwerpers nieuwe esthetische oplossingen om het interieur te kleden met een gewilde en originele stijl. De originele en innovatief gestructureerde tegelafwerking herinterpreteert de afdruk van ruwe cement en creëert daarmee stijlvolle effecten. Een collectie die versiert en de het interieur versterkt door een perfecte balans te creëren tussen de ruimte en de aanwezige designelementen.
Gate is gemaakt in lijn met de cultuur van Caesar, de oppervlakte heeft een hoge weerstand tegen belastingen en is daardoor geschikt voor wanden en vloeren in residentiële en commerciële ruimtes.

Caesar_Gate_groot_formaat_wand-_vloertegels


Caesar_Gate_vloer-_wandtegels


Caesar_Gate_vloertegels

Caesar documentatie