Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Terre d'Azur, een unieke tegelcollectie

Terre d'Azur, een unieke tegelcollectie


Klei, water en vuur, de drie elementen die gebruikt worden door ambachtslieden bij het op traditionele wijze creëren van handgevormde keramische tegels. Een eeuwenoude, door vader op zoon overgedragen, bak- en glazuurtechniek die garant staat voor tegels met een bijzondere uitstraling in verschillende vormen en kleuren. Iedere tegel verschilt van de andere maar tegelijkertijd zijn ze ook weer identiek.

Voor de afwerking van de decoratietegels worden door ware kunstenaars, met behulp van ambachtelijke technieken, motieven met genuanceerde kleuren aangebracht. Deze verfijnde verfmethoden, waarmee tegels worden veranderd in kleine meesterwerken, zorgen voor een uniek resultaat.

Terre d'Azur is een groothandel waar men een duidelijke voorliefde voor dergelijke authentieke en eerlijke producten heeft. Hun verhaal is er één van een zwerftocht door het zuiden van Europa. Over stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes. Op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken.
Waarbij de term "fabriek" een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men er nog altijd werkt. Exact deze sfeer willen zij in hun tegellijn meegeven.
Art_Antic_3


image001


Art_Antic_5


Art_Antic


Art_Antic_2