Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Wandtegels Mosa Murals

Wandtegels Mosa Murals

Muurschilderingen van Mosa

Mosa Murals is dé nieuwe serie wandtegels voor designliefhebbers en architecten. Het is echter meer dan enkel een nieuwe wandtegel, het is een keramische wand die gelijk een kunstwerk creatief vormgegeven kan worden. De brede selectie van 140 geglazuurde wandtegels bieden oneindig veel mogelijkheden tot combineren. Verschillende tegelmaten en genuanceerde kleuren zijn perfect met elkaar in balans te brengen door de verschillende niveaus van glans of het toepassen van 3D texturen.

Wat maakt Mosa Murals nu zo uniek? Het ontwerpteam van Mosa is erin geslaagd om een tegelcollectie te ontwikkelen die in staat is om integrale keramische wanden vorm te geven. Door het verbinden van losse tegels tot een groter geheel creëert de ontwerper een multidimensionale invulling van muren en oppervlakken. Het tegelconcept is meer dan enkel de introductie van nieuwe kleuren en maten omdat het nieuwe dimensies toevoegt aan de architectuur. Het combineren van de verschillende ingrediënten; schaduw, ritme, tastgevoel en 3D perspectief behoort nu tot de mogelijkheden.

Mosa Murals is samengesteld uit 5 verschillende ontwerpgroepen, elk met zijn eigen kenmerken en een eigen thema, met recht een collectie met een grote verscheidenheid.