Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Select showroom

Onder de naam “Select showrooms” introduceert Badkamer & tegels een online platform voor het presenteren van de betere badkamerspeciaalzaken in Nederland. Het betreft ondernemingen die uitblinken in vakmanschap en productkennis waardoor zij in staat zijn voor de klant “de andere badkamer” te creëren. Door het online plaatsen van uw portfolio op onze website bent u in staat uw bedrijf te presenteren aan ruim 11.000 unieke, in badkamer en tegels geïnteresseerde, bezoekers per maand.

U wordt gevonden.

Ieder geplaatst (nieuws)bericht, portfolio of aanbieding is een aparte webpagina die op basis van de gebruikte trefwoorden door zoekmachines wordt geïndexeerd. Door de wijze van bouwen en inrichten van onze website scoren deze zogenaamde “landingspagina’s” erg goed in Google zodat u online, op de in de tekst opgenomen trefwoorden, beter gevonden wordt.

Doelgroepbereik.

Op dit moment versturen wij maandelijks ruim 8000 gratis digitale magazines aan, in badkamer- en tegelproducten, geïnteresseerde consumenten die zich via onze website hebben ingeschreven. Dit aantal groeit gestaag waarbij met name de actualiteit, de diversiteit van producten en de wijze van presenteren door de lezer als pluspunt genoemd worden. De Select  showrooms vormen een vast onderdeel in ons magazine waardoor de deelnemende bedrijven voortdurend onder de aandacht worden gebracht bij de lezers.

Communiceer met uw klant.

Als Select showroom krijgt u uw “eigen” pagina’s op onze website waar u met behulp van uw eigen inlogcode zelf publicaties kunt plaatsen. Naast de portfolio pagina’s kunt u hierbij denken aan nieuwspagina’s, waar u bijvoorbeeld bedrijfsnieuws, koopzondagen en andere wetenswaardigheden kunt plaatsen. Daarnaast kunt u ook promotieactiviteiten zoals; aanbiedingen, speciale acties en showroomopruimingen publiceren. 

Badkamer van de maand

Een vast onderdeel van het Badkamer & tegels magazine is de rubriek; “badkamer van de maand”. Hiervoor kunnen de deelnemende Select Showrooms kosteloos materiaal voor aanleveren. Met deze gratis presentatie van “uw” badkamer brengt u uw vakmanschap prominent onder de aandacht.    

Wat kost het?

Deelname aan het Select showroom programma kent een contractsduur van één jaar, kost € 25,- ex BTW per maand en wordt niet automatisch verlengd.  Hiervoor ontvangt u;

  • Opname als Select showroom op de website van www.badkamerentegels.nl
  • Opnemen van uw bedrijfspresentatie.
  • Plaatsen en maandelijks aanpassen van uw promotieactiviteiten zoals; aanbiedingen, showroomopruimingen, nieuwsberichten, koopzondagen, etc…
  • Beheren portfolio van de door u gerealiseerde projecten, voor een voorbeeld
  • Gratis materiaal aanleveren voor opname van de “Badkamer van de maand” in ons magazine. Voor een voorbeeld
     

Eventuele vragen vernemen wij graag van u, voor direct aanmelden als Select showroom klikt u HIER.