Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Alarmsystemen

Alarmsystemen

U wilt natuurlijk altijd een gevoel van veiligheid in uw eigen huis, pand of bedrijf. Er zijn meerdere factoren die hier aan bijdragen. Zo zal de buurt hier een bijdrage aan hebben, maar ook de beveiliging in en rondom uw huis of bedrijf. Om uw veiligheid enigszins zelf in de hand te houden, kunt u kijken naar een alarmsysteem.

Inbraak

Een alarmsysteem kan u helpen om inbraak te voorkomen. Vaak schrikt alleen een sticker op het raam, waarop staat dat u een alarmsysteem heeft, inbrekers al af. In het geval inbrekers toch verder gaan, kan de schade beperkt worden. Zo zal er tijdens een inbraak een alarm afgaan en bij sommige alarmsystemen wordt meteen een bedrijf op de hoogte gebracht van inbraak. Dit bedrijf zal vervolgens de politie inschakelen. Op deze manier wordt sneller gereageerd dan wanneer er geen alarm af gaat.

Keuze

U kunt kiezen voor een alarmsysteem met draden of juist een draadloos systeem. Daarnaast kunt u een keuze maken uit soorten sensoren. Zo zijn er systemen met bewegingsmelders, magneetcontacten en glasbreuksensoren. Ook bestaan er detectoren voor water en gas, rookmelders en u kunt ook altijd kiezen voor camera’s. Voor alle soorten zijn er verschillende voordelen. Het is verstandig om te kijken welke sensoren het beste bij uw huis of bedrijf passen.

Bedienen

Een alarm kan een inbreker afschrikken door middel van een geluid, maar dit kan ook door middel van een flitser. Beide kan zowel binnen als buiten. Een alarmsysteem kan op verschillende manieren bediend worden. Zo kunt u bij veel alarmsystemen een persoonlijke code intoetsen om het systeem aan of uit te schakelen. De meeste alarmsystemen hebben daarnaast ook nog een afstandsbediening en paniekknoppen.

Aanschaf

U kunt bij verschillende aanbieders een alarmsysteem aanschaffen. Op de website nbd-auctions.com zijn ook alarmsystemen verkrijgbaar. U kunt een alarmsysteem zo simpel of uitgebreid maken als u zelf wilt. U kunt natuurlijk altijd eerst beginnen met een simpel alarmsysteem en deze uitbreiden waar u denkt dat nodig is.

alarmsystemen