Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Radiator Light Scirocco

Radiator Light Scirocco

Light van Scirocco combineert het onmogelijke, een minimalistische designradiator die ook door de toevoeging van een praktisch handdoekrek zijn strakke lijnen en vormgeving weet te behouden. Een radiator met hoge thermische prestaties die gebruikt kan worden in elke kamer van het huis waarbij, afhankelijk van de behoefte, het model al of niet kan worden uitgevoerd met een handdoekrek. In tegenstelling tot het gebruikelijke, verstorende effect op de vormgeving versterkt dit handdoekrek echter het strakke en moderne design van de radiator.

Designradiator_Scirocco_light

Light wordt gekenmerkt door unieke eigenschappen: Hij is verkrijgbaar in 2 maten 80 x 60cm en 180 x 50cm en bestaat uit een verwarmingslichaam, gemaakt van stalen buizen met lamellen (die zorgen voor een hoge thermische output), en een afdekking die kan worden uitgevoerd in alle kleuren uit het palet van Scirocco. In een eenvoudige en minimale vorm, kan Light worden verrijkt met een gekleurd of verchroomd frame, dat de radiator verandert in een uitvoering met handdoekrek. Ook dit frame is leverbaar in talloze kleuren waardoor speelse kleurcombinaties met de radiatorafdekking gemaakt kunnen worden.

Scirocco_Designradiator_Light


De designradiator Light is verkrijgbaar in een elektrische of gecombineerde uitvoering en is technisch zeer vooruitstrevend. De hoge thermische efficiëntie is het vlaggenschip van dit artikel, 700 watt voor de kleinere maat en maar liefst 1400 watt voor de 180 x 50 cm versie. Met de twee verschillende maten, de vier uitvoeringen van de handdoekframes en de beschikbare kleuren zijn maar liefst 1892 verschillende combinaties te maken. Een bijzondere prestatie van de Scirocco ontwerpers en ingenieurs.


Scirocco_Light_designradiator