Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Nieuwe Pressalit ontwerpen voor toiletzittingen

Nieuwe Pressalit ontwerpen voor toiletzittingen

De nieuwe collectie Colour Blend van Pressalit combineert materialen van hoge kwaliteit met een minimalistisch puntpatroon om een geavanceerd visueel design toe te voegen aan de badkamer.
De bekende Nederlandse ontwerper Stefan Scholten (1972) en Carole Baijings (1973) combineren minimale vormen en een evenwichtige kleurenselectie met traditionele handwerktechnieken en industriële productie. Met een opvallende ontwerpstijl bouwen Scholten & Baijings een brug tussen de ontwerper, de kunstenaar en de producent. Zij staan bekend om hun geometrische vormen, verrassende details en eenvoudige grafische lijnen die allemaal gebaseerd zijn op een delicaat kleurenpalet.

De vier werelden
De Colour Blend-collectie biedt talloze toepassingsmogelijkheden. Om u te helpen uw eigen, unieke badkameromgeving te creëren, hebben Scholten & Baijings vier werelden gecreëerd, die u naar het juiste interieurontwerp toe gidsen. Deze vier werelden zijn onafhankelijk van elkaar en dekken samen het gehele kleurenspectrum – van wit tot zwart. Teneinde het effect van de toiletzitting op designgebied te verzekeren, wordt in vier richtlijnen aangegeven hoe, waar en in welke combinaties een Colour Blend-toiletzitting kan worden gebruikt.

Met Colour Blend ontstaat de mogelijkheid om de badkamer te restylen met eenvoudige en fraaie patronen, die de badkamer visuele warmte geeft. De Dot patronen van de toiletzittingen zijn ontwikkeld op basis van het bestaande Pressalit-kleurenpalet, en vormen een natuurlijke harmonie met de duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen van de zitting en met de koele, witte tinten van het closet. Ongeacht of uw stijl klassiek wit is of juist ruwe beton, er zal altijd een patroon zijn dat perfect past bij uw persoonlijke badkamerinterieur.

Pressalit_toiletzitting
Photo_2_-_White_Basics_World
Photo_6_-_Modern_Art

Pressalite documentatie