Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Laufen Twinprime, Avant-Garde kranen

Laufen Twinprime, Avant-Garde kranen

Waarom wij van klassiekers houden? Omdat zij ronduit goed zijn. Al jaren staat Twinprime synoniem voor elegantie en verfijnde techniek.
Laufen presenteert een uitbreiding van zijn kranenserie Twinprime, een collectie die is gebaseerd op geometrische vormentaal van rechte lijnen, cirkels en bogen. Het is een ideale collectie voor avant-garde badkamers die zich richten op de essentie. Een bijzonder en kenmerkend detail zijn de lineaire twee-vleugel handgrepen die gemakkelijk kunnen worden vastgepakt en perfect passen bij het ontwerp van de kraanuitloop.
De kranen kunnen ook optioneel worden geregeld door de elektronica van Twinprime tronic, die op de wand of een meubelelement gemonteerd kan worden. Ontwerpers krijgen zo de optimale vrijheid om hoogwaardige architectonische scenario's te maken of ergonomische maatwerkoplossingen.
De bestaande twinprime collectie is uitgebreid met een drietal wastafelmengkranen waarvan één inbouwmodel en twee modellen met een gebogen kraanuitloop. Ook is er een vier- en vijf-gats badmengkraan toegevoegd en een bidetmengkraan.

LAUFEN_twinprime_6


LAUFEN_twinprime_5


LAUFEN_twinprime_2