Inspiratie

Foto's, ideeën en ontwerpen alles ter inspiratie.
Badkamer ideeën
Badkamer ideeen
Sani-Bouw vestigingen

Een keur aan installateurs door geheel Nederland met kennis van zaken en liefde voor het vak. Vind hier uw

Sani-Bouw vestiging.
badkamershowrooms nederland
Documentatie

Alle badkamer en tegel documentatie overzichtelijk en makkelijk.
Kijk hier voor alle
badkamerdocumentatie...
Villeroy & Boch noviteiten   Sealskin documentatie
FenF folder   Instamat radiatoren folder

Een stralende gezondheid dankzij infrarood sauna

Dankzij een cabine met infraroodtechnologie. De meeste mensen denken bij het begrip “sauna” nog steeds aan een traditionele, Scandinavische sauna. Als zij het woord “infraroodcabine” horen staan ze vaak wantrouwig tegenover dit concept. En dit is niet gegrond…

Efficiënter en aangenamer dan een traditionele sauna

In een infraroodcabine werken de infraroodstralen rechtstreeks in op je lichaam. Je lichaam warmt op, maar de warmte is draaglijker dan in een traditionele sauna.
Tussen de 45°C tot 65°C is ideaal. Bij deze aangename temperatuur transpireer je harder dan in een traditionele sauna bij 95°C. Voor oudere mensen of mensen met aandoeningen aan de luchtwegen is deze techniek veel minder benauwend. Toch ga je evengoed lekker zweten - da’s is ook de bedoeling – en terwijl je fijn relaxt, komt je hele lichaam in actie. Door het transpireren verbruikt je lichaam energie. Je verliest dus niet alleen vocht maar ook een portie calorieën. Tegelijk daarmee wordt je bloeddoorstroming gestimuleerd, verbetert je afweersysteem en kom je helemaal tot rust. Met de halve liter transpiratievocht die je tijdens zo’n saunasessie verliest, ben je tegelijk verlost van een heleboel toxische stoffen uit je lichaam. Je huid is je daar dankbaar voor, je spieren worden soepel en het verkrampt gevoel in nek en schouders verdwijnt.
Al na de eerste sessie voel je het heilzame effect.

Eenvoudig te plaatsen

De infraroodcabines van Health Mate® zijn gemakkelijk te installeren in huis.
Ze zijn compacter dan klassieke saunamodellen en je kan ze plaatsen waar je maar wilt en meer dan een gewoon stopcontact heb je er niet voor nodig. Bovendien zijn ze in een mum van tijd opgewarmd en verbruiken zeer weinig stroom.

Rustgevend en gezond!

De combinatie van relexerende warmte en het ontgiften van je lichaam verhoogt je algemene gevoel van welzijn.
De dieptewerking van de - gepatenteerde door NASA ontwikkelde - stralingselementen van Health Mate®  stimuleert de metabolische processen, versnelt het genezingsproces en verhoogt de algemene weerstand. Kortom: het doet je goed, het ontspant en je komt ermee tot rust. Zo vaak en zoveel je wilt. Het geeft je een moment voor jezelf, voor meditatie of om gezellig te relaxen.